JSS Kongresa rezultāti

16.10.2010

2010.gada 16.oktobrī norisinājās ikgadējais Jaunatnes Sociāldemokrātiskās savienības kongress. Tas ievadīja jaunu posmu organizācijas attīstībā ar svaigām idejām un darbības vīzijām.

Debatēs, ziņojumos un atskaitēs tika izvērtēta organizācijas līdzšinējā darbība un noteiktas galvenās attīstības vadlīnijas nākamajam gadam. Tika secināts, ka daudz jāstrādā, lai izpildītu noteiktos mērķus, un galvenokārt jādarbojas kopā, lai varētu risināt iestrēgušās problēmas.

Pasākumā piedalījās arī LSDSP ģenerālsekretārs Aivars Timofejevs, kurš aicināja jauniešus piedāvāt savu redzējumu un priekšlikumus sociāldemokrātijas ideju attīstībai un popularizēšanai Latvijā.

Kongresa gaitā tika rosinātas izmaiņas JSS Statūtos, nosakot, ka turpmāk JSS Valdē biedru viedokli pārstāvēs septiņi valdes locekļi. Līdz ar to kongresa vēlēšanu rezultāti ir šādi: par JSS prezidenti atkārtoti tika ievēlēta Lelde Kaunese, ģenerālsekretāra pienākumus pildīs Jānis Raubiško, savukārt ārlietu sekretāre būs iepriekšējā ģenerālsekretāre Lāsma Helviga. Valdē ievēlēta arī Rīgas kluba vadītāja Sendija Kadiķe un biedri Kristaps Plaums, Armands Zagorskis un Signe Millere.

Veiksmi, izturību un radošas idejas!

Lai mums kopā izdodas!

Fotogalerija