Par valsti un mums

17.11.2010

18.novembris ir Latvijas svētki. Lai arī ne katrs Latvijas iedzīvotājs to pavada svētsvinīgā sajūtā, tie ir un būs mūsu visu svētki. Zemē, kur dzīvojam. Zemē, ko kaut vai tikai ar savu klātbūtni veidojam.

Jaunatnes Sociāldemokrātiskās savienības biedri šogad svētkos atkal būs kopā. Daži no mums pulcēsies pie Brīvības pieminekļa, citi dziedās himnu vai iedegs svecīti savās pilsētās – Saldū, Preiļos, Liepājā, Daugavpilī, Jelgavā, Jūrmalā un citur. Citi atminēsies savas valsts izcīnīto neatkarību, dzīvojot, strādājot, atpūšoties un piedaloties semināros ārvalstīs – Apvienotajā Karalistē, Šveicē un Vācijā. Bet tomēr uzskatu, ka mēs visi būsim kopā. Ar savu sapni un redzējumu par Latviju un izmaiņām tajā. Ar savu ceļu, lai to sasniegtu.

Aicinu ikvienu Latvijas 92.dzimšanas dienā būt priecīgam un atzīmēt svētkus, esot klāt un piedaloties. Jo tikai kopā piedaloties savas valsts būvēšanā un attīstībā, varēsim lepoties ar tādu valsti, kāda mums ir.
Lai jums spilgtiem iespaidiem bagāta un svinīga šī diena!
Dievs, svētī Latviju!

JSS prezidente Lelde Kaunese