Paraksties par progresīvo!

20.11.2010

Jaunatnes Sociāldemokrātiskā savienība aktīvi iesaistījusies portāla KREISIE.lv rosinātajā parakstu vākšanā par progresīvās nodokļu sistēmas ieviešanu Latvijā. Jaunie sociāldemokrāti uzskata, ka šāds nodokļu politikas princips būtu vistaisnīgākais sabiedrības nevienlīdzības izskaušanā un ekonomiskās attīstības veicināšanā. Lai savāktu pietiekami daudz parakstu, esam nolēmuši veikt vairākas akcijas.

Ar parakstu lapām katru nedēļu līdz Ziemassvētkiem dosimies ielās un aicināsim iedzīvotājus atbalstīt mūsu petīciju. Kā pierādīja sarunas ar pagājušonedēļ un šonedēļ satiktajiem iedzīvotājiem, daudzi atbalsta progresīvās nodokļu sistēmas ideju, kad par to paskaidrojam sīkāk. Tas nozīmē, ka cilvēkiem lielā mērā trūkst izpratnes par to, kāda ir esošā sistēma un ka to ir iespējams mainīt.

Esam ieplānojuši arī atraktīvas akcijas, lai Latvijas nodokļu politikai piesaistītu vairāk jaunu cilvēku, kuri plāno savu nākotni veidot šeit un būs galvenie nodokļu maksātāji pēc dažiem gadiem.

Mūsuprāt, valstī jāveic kardinālas pārmaiņas, lai vestu to uz labklājības pilnu, vienlīdzīgu sabiedrību, kas uzticas valsts varai, ko pati ievēlējusi. Progresīvā nodokļu sistēma ir viens no pirmajiem soļiem, kas jāveic šādas, mainīties gribošas sabiedrības labā.

Iepazīties ar petīciju un parakstīties var šeit
Ja vēlies iesaistīties parakstu vākšanā, parakstu lapas var saņemt, rakstot uz info@jauniesocialdemokrati.lv

Informāciju sagatavoja JSS prezidente Lelde Kaunese